0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI ĐOKOVIĆEV TRENER ŠOKIRAO: Nadal je najbolji ikad i to utiče na Novaka i Rodžera!

Objavljeno: 22.02.22 u 13:29

Teniski as je izneo svoj stav oko GOAT trke.

Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića govorio je velikoj trojci. Nemac smatra da je Rafael Nadal trenutno najuspešniji i najbolji teniser u istoriji i da to utiče na Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

Rafa je još jednom pokazao da je veliki borac i da je veliki šampion. Kako se vratio i preokrenuo finale, to je veliki uspeh. On je sada najuspešniji i najbolji teniser u istoriji, a ubeđen sam da će to uticati na Novaka i Rodžera, koji će želeti da osvoje još neku grend slem titulu, što neće biti lako. Ide Rolan Garos, gde je Rafa veliki favorit, rekao je Beker.

Nemac smatra da bi to mogao da bude motiv Srbinu i Švajcarcu da osvoje još koji grend slem.

– Oni su legende, nikada nisam mislio da će njih trojica doći do takvog nivoa u isto vreme. U moje vreme je najbolji bio Pit Sampras sa 14 grend slem titula, a do skoro su njih dvojica imali svi po 20. Neverovatno dostignuće, istakao je Beker.

Podsetimo, Nadal ima 21 osvojen grend slem, dok Đoković i Federer imaju po 20.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter