0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VOLTERS JE MVP FINALA: Lazić poručuje da nema vremena za odmor! (FOTO)

Objavljeno: 21.02.22 u 00:07

Crveno-beli proslavljaju novi trofej!

Košarkaši Crvene zvezde su osvojili Kup Radivoja Koraća! Izabranici Dejana Radonjića su u velikom finalu ubedljivo savladali Partizan rezultatom 85:68.

FOTO: STARSPORT

Po završetku meča MVP priznanje dodeljeno je organizatoru igre ekipe sa Malog Kalemegdana, Nejtu Voltersu. Američki plejmejker je meč završio sa učinkom od 14 postignutih poena, četiri skoka i četiri uspešna dodavanja. Volters je sakupio 18 indeksnih poena, isto kao i Ostin Holins, ali plejmejker je proveo manje minuta na terenu.

Nakon utakmice oglasio se kapiten crveno-belih, Branko Lazić.

-Čestitam mojim saigračima, stručnom štabu, svim ljudima u klubu i posebno navijačima koji su bili neverovatni tokom sva četiri dana u Nišu. Ostvarili smo cilj zbog koga smo došli, osvojili pehar i sada se okrećemo narednim obavezama – rekao je Lazić i poručio da vremena za odmor nema:

-Nemamo mnogo vremena da slavimo. Uskoro nas očekuje meč u Evroligi. Sada nam je prioritet da sačuvamo prvo mesto u ABA ligi pred plej-of, a onda i pokušamo da se domognemo još jedne titule – poručio je iskusni bek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter