3
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

VELIKI ŽELJKO OBRADOVIĆ: Utakmica je i dalje trajala, a Žoc je prišao klupi Crvene zvezde i raspametio čitavu halu! (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.22 u 12:22

Uvek je pokazivao poštovanje prema protivniku.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u finalu Kupa Radivoja Koraća ubedljivim rezultatom 85:68 i tako odbranili titulu koju su osvojili prošle godine.

Iako je ovo težak poraz za crno-bele, trener Partizana, Željko Obradović primio ga je na sportski način. Bez obzira što su ga Delije u više navrata vređale sa tribina, to popularnog Žoca nije sprečilo da pokaže ‘gospodsku crtu’ koju ima u sebi.


Onako šmekerski, Obradović je posle ubedljivog poraza prišao klupi crveno-belih, gde je čestitao igračima i stručnom štabu na osvojenom Kupu.

Ovo i ne može toliko da čudi, pošto je Željko mnogo puta u karijeri pokazao da je gospodin, i u pobedi, i u porazu.

0
0

3 Komentara

  1. Isti ,,Gospodin“ je skakao kao oparen na svaku sudijsku odluku iako je svima jasno da suđenje nije imalo previše uticaja na ishod utakmice…takođe gospodski potez da se naredi igračima da skinu medalje i da idu u svlačionicu dok se dodeljuju priznanja pobedniku ???

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne sećam se da sam video posle meča da se bilo koji trener nije pozdravio sa protivnikom. Zašto je Robija po tome veliki gospodin, a drugi nisu? Ono što je on radio ceo meč, gospoda ne rade. Samo neki seoski treneri…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter