0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ChelseaFC

TUHEL ISKREN PRED LIL: Čelsi nije mesto za napadače, tražimo mnogo od njih u odbrani!

Objavljeno: 21.02.22 u 23:44

Nemački stručnjak pričao o Lukakuu

Čelsi ove nedelje igra prvi meč osmine finala Lige šampiona sa francuskim Lilom, a neizostavna tema konferencije za medije je bio Romelu Lukaku koji od svog dolaska u Čelsi ima problema sa izjavama, formom i realizacijom, a Nemac je rekao sledeće:

Našao se u centru pažnje i mi ćemo ga zaštititi. Ponekad je tako sa napadačima kada se bore sa samopouzdanjem i manjkom prostora protiv odlične odbrambene ekipe. Naravno da to nije ono što mi želimo i što Romelu želi, ali nije ni vreme da mu se smejemo i zbijamo šale na njegov račun“, počeo je Tuhel.

Zatim se nadovezao na duboko ukorenjeni problem Plavaca sa napadačima:

Postoji istorija igrača koji se nisu proslavili u Čelsiju, tako da ovo očigledno nije najbolje mesto za napadače. Ne znam tačno zbog čega je tako, ali očigledno da jeste.Tražimo mnogo od naših napadača u odbrani. Želimo da budemo fizički jaka i vredna grupa. Trenutno se mučimo da stvorimo mnogo velikih šansi za naše napadače. Dakle, jasno nam je sve i svesni smo da, kao i uvek, nije problem u samo jednoj stvari“, zaključio je nemački stručnjak.

Tuhel je do sada u Londonu uzeo tri trofeja, a jedan od njih je pehar svetskog prvaka koji je jedini nedostajao Čelsiju u njegovoj bogatoj istoriji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter