1
Evropske lige

FOTO: Twitter/@CagliariCalcio

TITULA U ITALIJI JE IZGLEDA UKLETA: Napoli kiksnuo na Sardiniji, od prvih deset timova u ovom kolu samo Fiorentina slavila! (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.22 u 21:16

Neverovatan vikend iza nas u Italiji

Tim koji se bori za opstanak, Kaljari, je apsolutno nadigrao kandidata za titulu, Napoli, i na kraju nesrećno ostao bez tri boda, a konačan rezultat duela na Sardiniji bio je 1:1. Bolji su bili domaći, imali su više od igre čitav meč, Napoli nije izgledao kao ekipa koja se bori za titulu, ali ipak Kaljari nije uspeo da koristi greške Ospine i Kulibalija i sačuva ceo plen na ostrvu.

Prvo poluvreme je prošlo u mirnijem tempu, jedinu pravu šansu je imao Žoao Pedro, napadač Kaljarija, nakon 15 minuta igre, ali osim nekoliko grubljih startova to je sve što smo videli. Drugi peirod je počeo energičnije i nakon 12 minuta igre u nastavku i inicjative domaćih Gaston Pereiro je sjajnin šutem savladao Ospinu i doneo prednost svom timu.

Napadao je Kaljari i dalje, imali su šanse Deijola, Baseli i Marin ali lopta prosto nije htela u gol. Ipak, po nepisanom pravilu za sve to je usledila kazna, kada se Viktor Osimen najbolje snašao na asistenciju Marija Ruija pa glavom matirao Alesija Kranja i postavio konačan rezultat.

Napoli je propustio priliku da se popne na čelo tabele Serije A, pa su sada treći, sa dva boda iza vodećeg Milana, dok je Kaljari nakon ovog remija izašao iz zone ispadanja, ali sa 22 boda imaju isto koliko i Venecija koja je prva ispod crte.

SERIJA A – 26. KOLO

Petak

Juventus – Torino 1:1 (1:0)

Subota

Sampdorija – Empoli 2:0 (2:0)

Roma – Verona 2:2 (0:2)

Salernitana – Milan 2:2 (1:1)

Nedelja

Fjorentina – Atalanta 1:0 (0:0)

Venecija – Đenova 1:1 (1:1)

Inter – Sasuolo 0.2 (0:2)

Udineze – Lacio 1:1 (1:1)

Ponedeljak

Kaljari – Napoli 1:1 (0:0)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter