0
Ostali sportovi

Dejan Savic Vaterpolo svetska liga, Srbija - Italija, water polo world league, Serbia - Italy 18.1.2022. Sabac Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SAOPŠTENJE ZVEZDE O DOLASKU DEJANA SAVIĆA: „Titula prvaka Evrope, Kup Srbije, šampionska titula, Superkup Evrope…tako je lepo što si ponovo tu“!

Objavljeno: 21.02.22 u 22:09

Topla dobrodošlica za trofejnog trenera

VK Crvena zvezda i zvanično je obavestio javnost da je novi trener tima sa Dorčola, trofejni bivši vateroplista i uspešni trener Dejan Savić. Nakon nesporazuma na relaciji DelijeMirko Vićović, crveno-beli su morali da brzo pronađu novo rešenje, a deluje da su bolje teško mogli.

Dejan Savic Srbija – Francuska, vaterpolo turnir, 6.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Saoštenje VK Crvena zvezda prenosimo u celosti:

„Poštovani gospodine Saviću, dragi Deki… Dobro došao kući. Dobro došao u Zvezdu. Ustvari, nikad ti i nisi napustio Zvezdu, jer si među svim vaterpolo zvazdama postao najsjajnija.

Nama Zvezdašima znači što si tu, jer sa tobom smo sigurniji i znamo da ćeš ti i pored svoje skromnosti, učiniti sve da bude onako, kako želimo. Mi pamtimo i ne zaboravljamo . Početak tvoje trenerske karijere je ispisao najzvezdanije stranice našeg kluba.

Titula prvaka Evrope, Kup Srbije, šampionska titula, Superkup Evrope…

Gotovo je izlišno pisati da je za pobedu potreban talenat, a da je za rezultat potreban karakter. Ti imaš karakter pobednika i to nam je tako sada potrebno. Ima jedna stvar, koja te čini izuzetnim. To što ne kriješ da si zvezdaš.

Sa tvojom zrelošću, sa kojom postavljanje cilja određuješ ishodom – šobedom , kao čovek, koji ne krije od koga je sve učio i još uvek uči, pred tobom je put i izazov . Da među decom prepoznaš buduće šampione, a da i stvorimo nove generacije trenera, koje će stvarati šampione u kontinuitetu .

Znaš i sam Deki – mi Zvezdaši smo uvek „ žedni“ trofeja. Umesto reči zahvalnosti, tako je dobar osećaj da si ponovo tu. Ostani dugo – u dobrom si društvu! I tvoje prisustvo nam znači“.

Dejan Savic
Vatrepolo-Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Novi Beograd
Beograd, 19.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Savić je sa Zvezdom postao šampion Evrope kada su 2013. godine u finalu, pred punim tribinama savladali Jug rezultatom 8:7.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter