0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVINAR ISPROVOCIRAO OBRADOVIĆA: Trener Partizana ušao u raspravu na konferenciji, sve zbog jednog pitanja (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.22 u 08:54

Treneru Partizana Željku Obradoviću nije bilo prijatno na konferenciji za medije nakon finala Kupa Radivoj Korać.

Crno-beli su u meču za trofej izgubili od Crvene zvezde, a nakon utakmice jedan novinar je izbacio iz takta kormilara Parnog valjka. Naime, čovek koji se predstavio kao vlasnik i urednik portala Radio Pirot je tražio da mu Obradović objasni razlog poraza, kao i kako su to crveno-beli drugi put u sezoni u bedljivo slavili.

Obradović je najpre pitao novinara da se predstavi, na šta je novinar odgovorio, ali onda nastavio raspravu sa najtrofejnijim evropskim trenerom.

– To što ste me pitali, za to treba neko vreme, ovo je faktički početak sezone za jedan tim koji iz prošle sezone ima tri igrača iz tog tima i imamo ubedljivo najmlađi tim u Evropi. Nadam se da će ovo finale da nam pomogne svima, klubu, meni, igračima, da shvatimo gde smo pogrešili i da iz toga naučimo lekcije. Čoveku iskustvo mnogo pomaže. Rekao sam igračima u svlačionici, prvo finale, srećan sam da smo uspeli da dođemo i da igramo finale i nadam se da ćemo igrati još finala, rekao je Obradović.

Novinar je nastavio sa sličnim pitanjima.

– Ja imam ime i prezime, imam neke parametre. Danas mi je bilo tek 61. finale, vi ste novinar, pa nađite nekoga koga je igrao više finala, odgovorio je Obradović, na šta je novinar i dalje nastavio.


(VIDEO:YouTube/SouthMedia)

Istakao je zatim i da je poraz od ‘minus 17’ i te kako ubedljiv.

– Ništa nije uvredljivo, da li je 17, da li je jedan – dva poena, nije bitno. Na sreću, mnogo više sam pobeđivao nego što sam gubio u karijeri.

Osvrnuo se na kraju Obradović i na povrede.

– Poremetilo nas je za sve ove stvari koje smo pripremali, jer smo mislili da igramo sa Zvezdom finale od kako je počeo Kup. Desilo se to sa Smailagićem, kako se povredio, to treba čovek da pogleda video, kako se desilo da je igraču polomljen nos, i da se to tretira kao običan faul. U pravu ste, nismo imali tranziciju, nije razlog to što nije igrao Smailagić. Loše smo otvorili meč, kada igrate protiv ekipe kao što je Zvezda, koja zna da igra, to nije lako kasnije. Još jednom, čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, poručio je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter