FOTO: MerkurXtip
in ,

MerkurXtip nagrađuje promašaj(e) sa 100.000 i 50.000 dinara

Period darivanja ne prestaje u MerkurXtip-u, igraj se s nama i uzmi dobitak za promašaj(e)!

Čitavih mesec dana prazničnog perioda, sa kraja prošle i početka ove godine, MerkurXtip je imao veliku akciju darivanja gde je svakog dana tiket sa najvećom ukupno pogođenom kvotom, uz već zarađeni iznos na tiketu, dobijao nagradnih 100.000 dinara. Na taj način ulepšao je praznike za tridesetjednog svog igrača, a iako smo kalendarski odmakli od prazničnog perioda, u MerkurXtip-u ne prestaje vreme darivanja, ali ovoga puta je u pitanju nešto sasvim drugo.

Nova akcija je počela prvim danom februara, a trajaće do 1. marta i MerkurXtip će svakog dana obradovati sve vlasnike Xtip Naloga, ali i one koji više vole odlazak u njihove lokale i to sa 150.000 dinara, a evo o čemu se radi.

U pomenutom periodu, nagrađivaće MerkurXtip svakog dana dva nedobitna tiketa i to one sa jednim ili dva promašena para, a ukupno najvećom pogođenom kvotom. Za tiket sa promašenim jednim parom, a tog dana najvećom pogođenom ukupnom kvotom sleduje 50.000 dinara, dok za tiket koji na sebi ima promašena dva para, a tog dana najveću ukupno pogođenu kvotu sleduje 100.000 dinara. Zato je veoma važno ne bacati nedobitne tikete, iako jedan ili dva para nisu pogođena.

Uslovi gotovo da se nisu menjali u odnosu na prošlu akciju. Da bi tiket bio u konkurenciji za neku od dve dnevne nagrade, mora da bude uplaćen u toku takmičarskog dana. Svi događaji na tiketu moraju da se završe do kraja istog takmičarskog dana koji traje od 08.00 časova ujutru do 08.00 časova narednog kalendarskog dana.

Treba naglasiti da je do sada bilo mnogo dobrih tiketa koji su zamalo ostajali bez one originalne projektovane dobitne cifre, ali ukupne dnevne pogođene kvote su varirale od 129 pa do preko nekoliko hiljada. To je još jedan znak da svi igrači imaju jednake šanse da se obraduju sa 50 ili 100.000 dinara svakog dana do 1. marta, samo je potrebno malo sreće i pravih izbora događaja na tiketu. Svakoga dana, na Instagram profilu MerkurXtip-a dostupni su svi nagrađeni tiketi za one koji žele da se uvere. Videćete da je bilo tiketa i sa fudbalom i sa košarkom i to na nekim igrama svojstvenim samo za MerkurXtip.

Uz to, minimalna uplata na tiketu mora da bude 100 dinara, učestvuju tiketi sa prematch događajima, ne učestvuju sistemski, singl i tiketi sa virtualnim igrama, a mislili su na sve u MerkurXtip-u i u slučaju da se za istu nagradu bore dva ista tiketa, nagrada ide onom koji ima ranije vreme uplate.

Dobitni tiketi će svakog dana do 10 časova (za prethodni dan) biti objavljeni na sajtu www.merkurxtip.rs, kao i u njihovim lokalima (na pultu, kod operatera).

Sigurni smo da i ovom kampanjom MerkurXtip pokazuje da misli na svoje igrače, a ako to nekome nije jasno – uveriće se uskoro jer je pred nama mesec dana gde će dnevna nagrada iznositi ukupno 150.000 dinara.

U naredna tri dana, što se tiče ponude kladionice, dominiraće mečevi iz osmine finala Lige šampiona, te plej-of faze Lige Evrope i Lige konferencija. MerkurXtip se potrudio da, pored standardne ponude, svoje igrače obraduje sa specijalima vezanim za šampione svih takmičenja, ali i najboljeg strelca elitnog klupskog ranga. Dosta je naših igrača u opticaju narednih dana, gledaćemo Dušana Vlahovića u duelu Juventusa i Viljareala, te Dušana Tadića koji predvodi tim Ajaksa u dvomeču sa Benfikom u kom su „kopljanici“ favoriti za prolaz u četvrtfinale. Biće ih i nekolicina u ostalim evro-kupovima, najpre Sergej Milinković-Savić sa Lacijom koji je izgubio prvi meč od Porta sa 2:1.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NEKE STVARI SE NE ZABORAVLJAJU: Luka Milivojević otvorio dušu pa Englezima pričao o NATO bombardovanju i Večitom derbiju!

LEPE VESTI: Danilo Pantić uspešno operisan, klub objavio njegovu sliku iz bolničkog kreveta! (FOTO)