0
Domaći fudbal

Marko Jevtovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Kragujevac Beograd, 20.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘KAO DA NIKAD NISAM NI ODLAZIO’: Jevtoviću prija povratak u Humsku, očekuje veliku podršku navijača u četvrtak!

Objavljeno: 21.02.22 u 18:54

Marko Jevtović, povratnik u crno-bele redove, odigrao je svoje prve minute na evropskoj utakmici u Pragu, a potom i na prvoj utakmici na domaćem terenu, u Humskoj.

Sjajni vezista otkrio je da ima osećaj kao da nikada nije ni otišao iz Humske ulice.

Imam osećaj kao da nikad nisam ni odlazio! Mnoge su stvari ostale iste. Neki igrači, koji su bili kada sam i ja prethodno bio, su takođe ponovo tu, tako da mi je lako da se uklopim. Stručni štab mi je jasno rekao koji su zahtevi i šta se od mene očekuje. Imamo tri pobede iz tri utakmice i to je ono što je najbitnije. Prija mi povratak na naš stadion, bilo je dosta emotivno za mene. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, jer imamo dve, verovatno i najvažnije utakmice pred nama – rekao je Jevtović za klupski sajt.

Jevtović veruje da će njegova ekipa u maju biti srećna i zadovoljna.

– Evropa je nama svima uvek velika motivacija, i zbog rejtinga našeg fudbala i kluba, i naravno da je izuzetno važno da ostavimo dobar utisak. Pridružio sam se sad u januaru, momci imaju fenomenalnu polusezonu iza sebe, ali to je samo prvo poluvreme. Najbitnije da u maju budemo srećni i zadovoljni sezonom.

Marko Jevtovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Radnicki Nis v Partizan
Nis, 12.02.2022.
foto: Starsport.rs ©

Priznao je vezista crno-belih da mu je sada veoma teško, što nije prošao pripreme sa svojim saigračima

To je taj ritam koji je ovde normalan. Meni je, lično, veoma teško zato što nisam prošao pripreme, ali tako je kako je, moramo se adaptirati i na loše terene i na loše vreme, a sve u cilju pobede.

Veruje Jevtović da će Grobari u velikom broju doći u četvrtak da podrže svoje ljubimce.

Očekujemo veliku podršku navijača. Lepa je atmosfera, dobra energija je i unutar i oko tima. Mnogo nam znači podrška! Ja sam do skoro isto bio navijač, davao sam podršku i samo sam pozitivno gledao na stvari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter