0
Košarka

Goran Dragic (L) and Luka Doncic European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 17.9.2017. Istanbul, Turska, 17. Septembar 2017. Srbija - SLOVENIJA, Serbia - SLOVENIA (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DRAGIĆ PRONAŠAO NOVI ANGAŽMAN: Seli se na istočnu obalu, da li je on deo slagalice koji nedostaje?

Objavljeno: 21.02.22 u 23:03

Slovenački plej pronašao novi tim

Kako javlja uvek dobro informisani Adrijan Vojnarovski, novinar ESPN, preneo je kako je Goran Dragić najnovija akvizicija Bruklin Netsa. Njegov agent Bil Dafi potvrdio je za pomenuti medij da je postignut dogovor da šampion Evrope iz 2017. bude u Njujorku do kraja sezone.

Sjajni plejmejker je već 14 godina član najjače lige sveta. Bruklin će mu biti peta ekipa, a ove sezone je naslavno nastupao za Toronto. Najbolji deo karijere proveo je u Majamiju, za koji je igrao od 2015. do 2021. i igrao u NBA finalu kada su poraženi od Lejkersa u „Mehuru“, a takođe je u tom periodu izborio učešće na Ol-Star meču.

Slovenački plejmejker je u dosadašnjoj NBA karijeri prosečno beležio 13.9 poena po meču, 4.8 asistencija i 3.1 skok po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter