0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŽELJKO OBRADOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Nadam se da će duel sa Zvezdom proći u znaku košarke i fer-pleja!’

Objavljeno: 20.02.22 u 08:49

Nije sve bilo idealno, ali piše se pobeda!

Košarkaši Partizana savladali su ekipu FMP-a u okviru polufinala Kupa Radivoja Koraća.. Imao je tim iz Železnika šut za produžetak, ali nisu bili precizni. Nakon meča prvi utisci Željka Obradovića bili su:

‘Polufinale je, velika želja kod obe ekipe je bila. Čestitam FMP-u na želji kojom su se vratili. Prodatim loptama smo dozvolili da se vrate. Podatak da smo imali osam izgubljenih lopti u poslednjoj četvrtini, a 16 ukupno, dovoljno govori o ovome o čemu pričam. Čestitam mladom kolegi iz FMP-a na igri njegovog tima. Idemo u finale i to je to, čestitam mojim igračima na tome.’ – rekao je Žoc i potom prokomentarisao očekivanja u dueu sa Zvezdom:

‘Očekujem da bude sve u znaku košarke, apsolutni fer-plej, da se priča o košarci i da pobedi košarka. Neka pobedi onaj koji pokaže više na parketu. To očekujem. Već smo analizirali Zvezdu više puta ove sezone. Nekim mojim igračima će ovo biti prvo finale, a Zvezdini imaju mnogo više iskustva i ovakvih utakmica. Tu negde leži ključ. Da ne pravimo sitne greške i insistiraću da damo sve od sebe. Želja, glad za nečim što se zove finale i tada pokažeš i vidiš koliko si spreman.’

Meč je pre vremena završio Alen Smailagić..

‘Na poluvremenu mi je rekao da ga manje boli nego u prvom trenutku, ali ne znam ništa više. Lesor je odigrao utakmicu bez pet dana treninga. Na njegovu odgovornost je došao da igra i morao je da večeras odigra nešto da bi u finalu mogao da nastupi. I ova dva igrača koja nisam poveo, Madar i Glas, takođe su bolesni i imaju temperaturu. Srećom, nemaju kovid, ali ih muči temperatura.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter