0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Wolves

U LESTERU NEŠTO OZBILJNO NE FUNKCIONIŠE: Pobeda Vulvsa za potvtrdu sjajne forme, Lisice se dave u proseku!

Objavljeno: 20.02.22 u 19:47

Vukovi udavili Lisice za nastavak serije

Fudbaleri Vulverhemptona slavili su na svom Molino Stadionu protiv Lestera rezultatom 2:1. Prvo poluvreme je bilo poprilično izjednačeno, da bi u nastavku gosti imali više od igre, ali jalova inicjativa je ostavila Lisice da se praznih ruku vraćaju kući.

Ruben Neveš je na dodavanje Raula Himeneza šutirao sa ivice šesnaesterca i tako doveo svoju ekipu u vođstvo nakon nepunih deset minuta igre. Nakon inicijative Lestera i nešto žustrije igre, gosti su stigli do izjednačenja pet minuta pre odlaska na odmor nakon što se na pas Albrajtona, krilnim fudbaler Lestera, Ademola Lukman najbolje snašao u šesnaestercu i poravnao rezultat.

U nastavku Lester je napadao veći deo igre, ali bezuspešno, Žoze Sa je bio nepremostiva prepreka za Patsona Daku i kompaniju. 20 minuta od starta drugog poluvremena, ponovo šutem sa ivice šesnaeasterca Vulvsi dolaze u prednost, ovaj put je Danijel Podense bio strelac. Do kraja utakmice inicijativa Lisica se nastavila ali bez uspeha.

Vulverhempton je sada sedmi sa šest bodova i utakmicom manje od Junajteda koji je na poslednjem mestu koje vodi u Ligu šampiona, i u sjajnoj su seriji rezultata sa samo jednim porazom u poslednjih osam kola, dok Lester u poslednjih 5 utakmica ima samo dva osvojena boda i na 11. su mestu tablice Premijer lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter