0
Evropske lige

FOTO: U.S. Sassuolo @SassuoloUS /Twitter

SASUOLO ŠOKIRAO ŠAMPIONE: Inter ponovo ostao praznih ruku! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.22 u 22:20

Veliko iznenađenje na stadionu ‘Đuzepe Meaca’!

Izabranici Simonea Inzagija ponovo nisu iskoristili poklon gradskog rivala! Milan je u subotu remizirao sa Salernitanom koja se nalazi na začelju tabele (2:2), a Inter je dan kasnije doživeo poraz na svom terenu. Neroazuri su pred domaćim navijačima poraženi od Sasuola. Utakmica na stadionu ‘Đuzepe Meaca‘ završena je rezultatom 0:2, a oba pogotka su viđena u prvom poluvremenu.

Sasuolo po navici igra promenljivo. Ekipa trenera Alesia je nebrojano puta pokazala kvalitet i uspevala je da slavi protiv najozbiljnijih kandidata za trofeje, a neretko je viđeno i drugo lice ovog tima, ono lošije.

Lider Sasuola, Domeniko Berardi, na odličan način je poslao loptu u kazneni prostor u 8. minutu igre. Na pravom mestu našao se Điakomo Raspadori! Mladi Italijan je istu poslao nisko, po sredini gola, pa Handanovič nije imao nikakve šanse. OVDE pogledajte pogodak za vođstvo Sasuola. 

Igrao se 26. minut kada su gosti u potpunosti šokirali aktuelnog šampiona Italije. Hamed Junior Traore je uputio fantastičan centaršut u šesnaesterac. Đanluka Skamaka je pravovremeno i odlično reagovao glavom, pa se 10. put ove sezone upisao u strelce.

Inter je na sve načine pokušavao da dođe do izjendačenja, ali to im nije ‘pošlo za nogom’. Neroazuri su uputili 29 šuteva ka golu rivala, dok je pobednički sastav to uradio u 13 navrata. Jasno je da će Inzagi morati da skrene pažnju svojim igračima na lošu realizaciju u prethodnom periodu. Inter je na tri poslednje utakmice postigao samo jedan gol.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter