0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SADRŽAJNO POLUVREME U NOVOM SADU: Ben kaznio promašaje domaćina, sjajno poluvreme iza nas!

Objavljeno: 20.02.22 u 14:00

Poluvreme je na meču između Proletera i Crvene zvezde

Sjajno poluvreme je iza nas u sklopu utakmice 23. kola Superlige Srbije, a Zvezda ima minimalnu prednost protiv Proletera nakon 45 minuta igre.

Najpre je u 12. minutu igre nakon reakcije Pićinija koji je u skoku faulirao Tomovića u kaznenom prostoru, odgovornost je preuzeo bivši fudaler Partizana Džigi Ninković, ali nakon jednog izuzetno lošeg šuta penal je zaustavio Milan Borjan.

U nastavku poluvremena Ohi i Ben su imali nekoliko polušansi, ali nije bilo ničega konkretnog, sve do 34. minuta kada su nakon kratke kombinacije Gabonca i Nigerijca, Kanga šalje centaršut na prvu i pronalazi Bena na pet metara od gola koji se sjajno snalazi i matira Petrića.

Proleter je najbolju šansu imao krajem poluvremena, kada je Tomović nakon kornera uhvatio volej ali lopta je prozujala preko prečke. Domaćin takođe ima nekoliko malera, najpre se Kaluđerović povredio na zagrevanju, da bi se u toku utakmice iskusni defanzivac Marko Jovanović požalio na povredu, te napustio teren.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter