0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PAVKOV, PAVKOV, PAVKOV: Proleter izuzetno hrabar, Zvezda ima mnogo majstora, ali samo jednog Pavkova! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.22 u 15:02

Crvena zvezda slavila u Novom Sadu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Proleter u Novom Sadu u jednoj sjanoj utakmici rezultatom 1:2 i tako se približila na dva boda Partizanu, koji svoj meč igra od 15:30. Sadržajna su bila oba poluvremena, Zvezda je veći deo utakmice napadala, ali i Proleter je imao svojih prilika.

Najbolja šansa u prvom delu u 12. minutu igre nakon reakcije Pićinija koji je u skoku faulirao Tomovića u kaznenom prostoru, odgovornost je preuzeo bivši fudaler Partizana Džigi Ninković, ali nakon jednog izuzetno lošeg šuta penal je zaustavio Milan Borjan.

U nastavku poluvremena Ohi i Ben su imali nekoliko polušansi, ali nije bilo ničega konkretnog, sve do 34. minuta kada su nakon kratke kombinacije Gabonca i Nigerijca, Kanga šalje centaršut na prvu i pronalazi Bena na pet metara od gola koji se sjajno snalazi i matira Petrića.

U nastavku Zvezda je krenula još ofanzivnije ali je hladan tuš došao nakon sat vremena igre kada je Tomović nakon sjajne akcije šutirao i savladao Borjana. Ipak tim iz Beograda je krenuo na sve ili ništa i pet minuta pre isteka 90 minuta stigao do pobede golom Milana Pavkova koji je sa pet metara glavom zakucao loptu u mrežu i tako matirao sjajnog Perića.

Crvena zvezda je sada i dalje na drugom mestu sa dva boda zaostatka, dok je Proleter i dalje na deobi pete pozicije sa Napretkom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter