0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Kragujevac Beograd, 20.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN RUTINSKI SA RADNIČKIM: Lalatović ponovo bije svoje bitke, majstorija Jojića! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.22 u 17:26

Crno-beli sigurni pred Spartu 

Fudbaleri Partizana slavili su u meču 23. kola Superlige nad Radničkim iz Kragujevca rezultatom 2:0 i tako obezbedili pet bodova prednosti pred derbi.

Partizan je lako slomio otpor rivala. Najpre se Rikardo Gomeš u 18. minutu izuzetno snašao i savladao Ognjena Lukića, golmana Radničkog rođenog 2003. godine, nakon sjajnog pasa Meniga i tako doneo prednost svom timu, da bi kapitem Partizana na ovoj utakmici, Miloš Jojić, 15 minuta kasnije izuzetno efektnim golom sa ivice šesnaesterca duplirao prednost. Golove sa susreta možete pogledati OVDE.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Partizan v Radnicki Kragujevac
Beograd, 20.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

A svoj šou je imao i Nenad Lalatović. Nekadašnji trener brojnih superligaških ekipa je na putu do svlačionice ušao u verbalnu raspravu sa nekim sa istočne tribine, a čak se na snimku jasno vidi da trener Radničkog poziva pojedinca da siđe da se obračunaju. Snimak možete pogledati OVDE.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Partizan v Radnicki Kragujevac
Beograd, 20.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

U drugom poluvremenu nije bilo rezultatskih promena ali je pocrveneo Vojo Ubiparip nakon nesmotrenog starta. U 53. minutu utakmice, nakon jedne polu-visoke lopte na koju je crnogorski štoper Vujačić krenuo glavom, visoko je podigao nogu napadač Radničkog i tako kramponima rasekao stamenog defanzivca.

Partizan je i dalje lider na tabeli sa pet bodova više od Crvene zvezde, a Radnički je i dalje prikovan na dno, i tim iz Kragujevca očekuje grčevita borba za opstanak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter