1
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

‘MEKŠI POČETAK, ALI I NERVOZA’: Mitrović iskren uoči finala!

Objavljeno: 20.02.22 u 11:22

‘Prošli smo dva koraka i stigli do finala!’

Večeras od 21h igra se finale Kupa Radivoja Koraća, a glavni akteri biće Crvena zvezda i Partizan.. Uoči tog meča svoje mišljenje izneo je krilni centar beogradskih ‘crveno-belih’ – Luka Mitrović.

‘Prošli smo dva koraka i stigli do finala. Ne zaustavljamo se tu jer znamo koji nam je cilj bio pre dolaska ovde. Imamo malo vremena za odmor, sutra ujutru ćemo spremiti meč i probaćemo da što spremniji i motivisaniji uđemo u finale.’ – rekao je i odmah dodao:

‘Imali smo nešto mekši početak, a posle toga se i uvukla nervoza. To je uobičajeno za ovakav sistem takmičenja jer u jednoj utakmici možete da ostanete bez trofeja. Sreća je što smo u drugoj četvrtini uspeli da se konsolidujemo, stegnemo odbranu i zaustavimo njihovu tranziciju. U tri četvrtine smo primili oko 30 poena sveukupno i na kraju zasluženo slavili.’

Prema njegovom mišljenju, odbrana će biti ključ..

‘Naravno, agresivnost i energija, neka trenutna motivacija. Jedan meč, finale, derbi, sitnice će odlučivati.’

Na pitanje da li će Zvezdi značiti dan odmora više koliko su imali..

‘To ćemo u nedejlu uveče da vidimo. Nadam se da smo uspeli za taj jedan dan da sačuvamo energiju. Iako taj prvi meč nije bio preterano zahtevan, određena potrošnja postoji. Mislim da smo u polufinalu pokazali da ima energije u nama i da će tako biti i u finalu.’

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter