0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ RASPOLOŽEN PRED ALL-STAR UTAKMICU: Evropljani misle da smo iz iste zemlje, ne znam kako ću sa Dončićem! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.22 u 13:31

Sjajna hemija između igrača sa zapadnog Balkana

Nikola Jokić se dotakao specifičnog odnosa koji imaju igrači rođeni u Evropi, a pogotovo oni sa ovih prostora, dok igraju u NBA ligi, ali se i posebno dotakao Luke Dončića sa kojim večeras treba da nastupi na utakmici svih zvezda:

„Evropski igrači smatraju da svi mi dolazimo iz iste zemlje dok smo u Americi, tako se osećamo. Jednostavno se okupimo i pričamo. Prošli smo kroz iste stvari, isti put igranja u Evropi i dolaska u Ameriku. Imamo mnogo zajedničkog iskustva u prošlosti i to stvara neku vrstu povezanosti“ počeo je Džoker, a zatim i nastavio direktno o Slovencu:

„Poznajem Luku, on priča mojim jezikom, znam Janisa, i on je Evropljanin. Manje-više poznajem sve momke. Uvek je lepo kada imate nekog ko priča istim jezikom i možete da se šalite sa njim. Niste sami, poznajete nekoga. Srećan sam što je Luka ovde“.

A završio je sa njegovom malom analizom njihove kompaktibilnosti na terenu:

„Videćemo nas na terenu. Van njega nam odlično ide, ali ne znam kako ćemo na terenu, on nije atleta, ja nisam atleta. Ne znam kako ćemo se uklopiti“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter