1
Košarka

FOTO: Starsport

HOLINS POSLAO JASNU PORUKU: ‘Igramo za trofej, nadamo se da ćemo ga osvojiti!’

Objavljeno: 20.02.22 u 10:51

Spremni su za veliko finale!

Košarkaši Crvene zvezde – Ognjen Dobrić i Ostin Holins zadovoljni su atmosferom, ali i učinjenim u dosadašnjem toku Kupa Radivoja Koraća. O finalu Dobrić je rekao:

‘Da, to je ono za šta smo igrali i što smo priželjkivali. Odigrali smo dobru utakmicu u polufinalu, imamo ceo dan da se pripremimo za finale. Najbitnije je da smo odradili posao i da smo ušli u finale. Sva pažnja je sada usmerena ka toj utakmici. Ujutru ćemo imati trening i pripremiti se za protivnika u finalu i daćemo sve od sebe da osvojimo prvi trofej u sezoni.’

Holinsu će ovo biti prilika da podigne prvi trofej sa Zvezdom:

‘Odlična je atmosfera i uvek je zabavno doći ovde da igramo. Velika pobeda i želimo još jednu veliku u nedelju. Loše smo počeli, nije bilo lepo, ali odigrali smo dobru utakimcu na kraju. Nismo paničili i bili nervozni. Nastavili smo da ih zaustavljamo u odbrani i kasnije priveli meč kraju. Igramo za trofej, to je sve što možeš da tražiš. Nadam se da ćemo ga osvojiti.’ – zaključio je on.

0
0

1 Komentara

  1. …’nada’ ye odAVno ‘nestala’, bar sto se rent-a-Car pUntersa tiche, josh pre 7-8g., uqasio ye Coor***VU DV&KKP…a nasa Grobarska VERA (da ce i ovay kk plaqiyat poci ‘stazama nestanka’ uqashenog kk) je jacha od vashe ‘nade’..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter