0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManCity

GVARDIOLA KAO DA VODI BEOGRADSKOG NIŽELIGAŠA: Ponovo problemi u izlasku, ovoga puta učestvovala i mama fudbalera! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.22 u 12:47

Nakon skandala sa Grilišom, Gvardiolin fudbaler opet u centru pažnje

Fil Fuden je neko ko je pored nestvarnog talenta i fudblaksih kvaliteta poznat i kao neko ko uživa u izlascima i alkoholu, kao i većina fudbalera koji imaju imidž „lokalnog momka“: Naime on je nakon poraza od Totenhema izašao u noćni klub, a ni manje ni više tu se našla njegova majka.

Oni su nakon kraće rasprave i dobacivanja koja je fudbaler Mančester Sitija trpeo veći deo večeri. najpre pokušali da se sklone u drugu prostoriju, ali je potom došlo i do fizičkog obračuna između fudbalera i njegove mame sa nepoznatim licima iz kluba.

Fudeni su inače poznati kao ekscentrična porodica u najmanju ruku. Njegova mama je i ranije imala ispade pod dejstvom alkohola, kao i njen sin, a zanimljivo je da je gospođa Kler već baka, jer je Fil rođen 2000. godine postao tata po prvi put u januaru 2019, kada je dobio sina Ronija, a nedavno je zajedno sa svojom partnerkom Rebekom dobio još jedno dete.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter