0
ATP

FOTO: Twitter/@DDFTennis

ĐOKOVIĆ ISKRENO O VELIKOM PRIJATELJU: Medvedev zaslužuje da bude broj jedan, prvi sam u redu za čestitke! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.22 u 18:49

Prvi reket sveta iskreno o potencijalnom nasledniku

Novak Đoković sutra bi trebalo da se vrati na teren i da odigra svoj prvi meč u kalendarskoj godini, a protivnik će mu biti mladi Italijan, Lorenco Muzeti. Prvi reket sveta se dotakao svog nastupa na predstojećem turniru u Dubaiju:

„Moram da poštujem pravila. Koji god turnir da mogu da igram, pokušaću da dođem do te zemlje i da igram. Sada zaista ne mogu da biram. Gde god da imam priliku da igram, koristiću je, jer ovo je ono što volim da radim“, rekao je Đoković i dodao: „Znao sam da dolazim u Dubai, tako da sam imao cilj, nešto za šta da radim. Sada kad sam ovde, mogu da kažem da sam dobro pripremljen, koliko je moguće, i uzbuđen sam što sam opet na turu. To je sve što osećam u ovom trenutku“.

Takođe se dotakao i dešavanja iz Australije:

„Bilo mi je potrebno malo vremena da se osvrnem na sve to, i mentalno da se odmorim. Kada sam se osvežio, radovao sam se tome da opet igram tenis i takmičim se“.

Ukoliko Danil osvoji turnir u Akapulku postaje prvi reket sveta, Đoković je u svom stilu prokomentarisao to:

„Medvedev zaslužuje da bude broj jedan i to će se desiti pre ili kasnije. Ako se dogodi ove nedelje, biću prvi koji će mu čestitati“ završio je Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter