0
Košarka

FOTO: Twitter/@zenitbasket

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE BOLJI OD HRVATA KOJI JE RADIO SVE: Bili Beron precizniji od Hezonje, najbolji trojkaš VTB lige! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.22 u 19:12

Zanimljivo na All-Star takmičenju u Rusiji

Bili Beron je i zvanično najbolji šuter VTB lige jeste Bili Beron, koji je u finalu takmičenja u šutiranju brzih trojki bio bolji od košarkaša Uniksa, Marija Hezonje. Amerikanac je ukupno skupio 22 poena, dok je hrvatski košarkaš ostao na 18.

Mario Hezonja je bio baš odlučan da učestvuje u svim mogućim disciplinama, i tako je u finalu takmičenja u zakucavanjima savladao košarkaša Zenita, Blijevog saigrača, Aleksa Pojtresa, i odneo kući nagradu najboljeg kucača lige.

Ipak, tu nije kraj, Mario Hezonja je postao i MVP All-Star utakmice, u kojoj su igrači bili podeljeni u „Tim Rusija“ i „Tim Svet„, a sastav internacionalac je slavio 121:129, a Mario je upisao 29 poena, 4 skoka i tri asistencije i tako odneo skoro 6000 evra kući.

Sjajan vikend za krilo iz Hrvatske, i možda čak i najboljeg igrača VTB lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter