0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@mdeligt_04

TRENER JUVENTUSA NIJE BAŠ ZADOVOLJAN: Vlahović mora još da uči, trebalo je da radi nešto potpuno drugačije! (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.22 u 09:15

Alegri pričao nakon derbija Torina

Trener Juventusa sumirao utiske nakon remija sa Torinom, osvojen bod nije nešto čime je on nezadovoljan, a pričao je o ne baš kvalitetnoj partiji Dušana Vlahovića:

Mučio se. Nesumnjivo je dobar igrač, ali mora mnogo da uči. Ne smemo zaboraviti da je došao iz tima koji ima dobru sezonu, ali igrao je samo jednom nedeljno. On je trebalo da razvuče Bremera, jer on je dobar u duel igri, ali manje nezgodan kada ga razvlačite po terenu – rekao je Alegri  pa nastavio – Svi napadači su bili kvalitetno markirani, govorio sam Vlahoviću da se pomeri na stranu Rodrigeza. To su situacije koje se uče a mi nismo bili baš brilijantni u njima.

I pored remija Alegri nije nezadovoljan:

Bitan je bod, jer njime nastavljamo seriju dobrih rezultata u poslednja dva, tri meseca. Nije bilo lako, nismo briljirali, ali smo odigrali dobru utakmicu. Paradoksalno, gol smo primili u najboljem periodu igre. Za nas je ovo nastavak dobre igre u poslednja dva ili tri meseca, jer na kraju sezone ovo neće biti dva izgubljena boda, nego jedan osvojen – završio je stručnjak.

Juventusu je ovo treći remi u poslednja četiri meča, trenutno su četvrti na tabeli, a lider Milan im beži 8 bodova uz utakmicu manje, a dve utakmice i tri boda manje ima peta Atalanta koje preti da istisne Juve sa mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter