0
Domaći fudbal

Marko Rakonjac (L) scores the goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Mladost (Lucani) Beograd, 19.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SUPERLIGA SRBIJE: Brđani se dugo mučili, a onda je mladi Rakonjac pokazao zbog čega je jedan od najboljih napadača u ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.22 u 17:55

Fudbaleri Čukaričkog savladali su ekipu Mladost iz Lučana minimalnim rezultatom 1:0 u okviru 23. kola Superlige Srbije.

U prvoj utakmici prolećnog dela šampionata Brđani su izgubili od Crvene zvezde ubedljivim rezultatom 3:0 ali su brzo zaboravili na taj poraz i danas pred svojim navijačima ostvarili novi trijumf u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji.

Iako je u ovu utakmicu Čukarički ušao kao favorit, dugo su se Brđani mučili da probiju tvrd bedem superligaša iz Lučana, koji je u glavni grad Srbije stigao sa ciljem da ‘preživi’, odnosno da izvuče bar jedan bod.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Cukaricki v Mladost (Lucani)
Beograd, 19.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Dosta izjednačena utakmica viđena je u prvih 45 minuta, bez mnogo šansi ni sa jedne, ni sa druge strane. Rakonjac je postigao gol nakon asistencije Kajevića, međutim pogodak je poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se nalazio mladi napadač.

U drugom poluvremenu belo-crni preuzeli su inicijativu na terenu, kružili oko gola protivničke ekipe ali nisu bili previše kreativni u završnicama napada.

Tako je bilo sve do 75. minuta, kada je Marko Rakonjac svom timu doneo vođstvo. Miladin Stevanović je sjajno proigrao Ndiajea koji je vratio loptu u šesnaesterac, a talentovani golgeter je bez većih problema matirao Ivana Kostića, koji nije imao previše posla na ovoj utakmici.

Marko Rakonjac (C) scores the goal
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Cukaricki v Mladost (Lucani)
Beograd, 19.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Standings provided by SofaScore LiveScore

Nakon ove utakmice, ekipa sa Banovog brda zauzima treću poziciju na tabeli sa 41 osvojenim bodom, dok se Mladost nalazi na 10. poziciji sa 27 bodova.


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter