0
Evropske lige

FOTO: Fulham Football Club/Twitter

NIJE MU BIO DAN, SLEDEĆI PUT ĆE OBORITI REKORD: Loša partija Aleksandra Mitrovića, Fulam razočarao na domaćem terenu!

Objavljeno: 19.02.22 u 16:20

U okviru 32. kola Čempionšipa, fudbaleri Fulama poraženi su na svom stadionu od ekipe Hadersfilda – 1:2.

Fulam je danas zabeležio prvi poraz u 2022. godini, poslednji put se to desilo 20. decembra, kada je Šefild slavio protiv tima za koji nastupa Aleksandar Mitrović. Danas, Hadersfild je šokirao domaću ekipu u 31. minutu kada je Vard doneo prednost svom timu.

Svega 11 minuta kasnije, usledio je novi šok za Fulam, pošto je Holms sa ‘bele tačke’ duplirao prednost, pa je Hadersfild na poluvreme otišao sa dva gola razlike.


Nije danas bio raspoložen srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović. On je u 26. minutu dobio žuti karton, da bi u drugom poluvremenu propustio veliku šansu. Nakon sjajnog centaršuta Mitrović je lepo šutirao glavom, ali je protivnički golman sjajno odreagovao u toj situaciji i sačuvao svoju mrežu.

Utešan gol za domaće postigao je Bobi Rid u 83. minutu, posle perfektne asistencije Vilijamsa. U preostalim minutima Fulam je opkolio protivnički gol, ali je Hadersfild odoleo napadima domaće ekipe i zasluženo slavio.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter