0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Kragujevac

‘IZLIŠNO JE GOVORITI O NJIHOVOM KVALITETU’: Lalatović veruje u čudo, jedva čeka utakmicu sa Partizanom!

Objavljeno: 19.02.22 u 14:22

U okviru 23. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana ugostiće na svom stadionu ekipu Radničkog iz Kragujevca.

Pred superligašem iz Kragujevca nalazi se vrlo težak izazov, pošto dolaze na ‘megdan’ trenutnom lideru Superlige Srbije. Pred ovaj meč, medijima se obratio novi trener Radničkog, Nenad Lalatović.

Partizan je pobedom u Pragu protiv jedne jako kvalitetne ekipe kao što je Sparta pokazao da je sa pravom lider prvenstva. To je svakako razlog za dodatni oprez sa naše strane pred gostovanje u Beogradu, s obzirom da je ova pobeda dodatno podigla elan i samopouzdanje u njihovim redovima. Izlišno je govoriti o igračkom kvalitetu ekipe Partizana. Njihovi rezultati sami govore. To je prava takmičarska ekipa, odlično popunjena u svim linijama tima, koju predvodi u ovom trenutku najbolji trener Super lige Aleksandar Stanojević, koji je od svog povratka u klub prosto preporodio ekipu. Nema sumnje da Partizanu pripada uloga apsolutnog favorita, ali čuda su u fudbalu uvek moguća, posebno kada jedna ekipa ima svoj dan – konstatuje Lalatović.

Šef struke Kragujevčana napominje da je ovo utakmica u kojoj njegov tim nema mnogo toga da izgubi i da će od svojih igrača pre svega tražiti da uživaju u nadigravanju sa jednim od najjačih timova u ligi.

Da smo uspeli da se pojačamo sa bar još dvojicom-trojicom igrača, onda bismo možda bili u poziciji da pretimo Partizanu. Ovako, pokušaćemo da se sa postojećim igračkim kadrom, kojim sam ja generalno jako zadovoljan, prikažemo u što je moguće boljem svetlu. Od igrača zahtevam samo da pruže svoj maksimum na terenu, da ispoštuju zadatke i da ovu utakmicu odigraju za “svoju dušu – poručio je Lalatović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter