0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@TorinoFC_1906

HRVAT PRESREĆAN NAKON DERBIJA: Vlahović je stavljen u džep, mogli smo do sva tri boda!

Objavljeno: 19.02.22 u 08:16

Trener Torina zadovoljan partijom svojih izabranika

Sinoć je Juventus remizirao u gradskom derbiju protiv Torina, 1:1, i tako još više istanjio već mršave šanse da može do Skudeta. Trener gostiju, Ivan Jurić, bio je zadovoljan igrom svoje ekipe, a posebno nastupom brazilskog defanzivca Bremera, koji je praktično zaključao Vlahovića. Generalni utisak sa utakmice je najpre podelio sa novinarima:

Odigrali smo odličnu utakmicu, ograničili smo ih napadački. Da smo imali malo više koncentracije u završnici mogli smo i do sva tri boda. Najvažnije je da je probijena mentalna blokada Juventusa. Tim raste i sada smo odigrali jednu od najboljih utakmica – rekao je Jurić

FOTO: JuventusFC/Twitter

A zatim se osvrnuo i na sjajnu pratiju defanzivca:

On je sjajan momak. Praktično je stavio u džep Vlahovića. I tehnički je odlično odradio posao. Iako je skroman momak, ima velike ambicije. Ali shvata da mu je klub dao mnogo i on to prepoznaje. Stavio je klub u poziciju da može da bude potpuno miran.

Jurić je karijeru počeo u Splitu, gde je branio boje Hajduka, zatim je kratko igrao u Španiji da bi poslednje dve decenije proveo u Italiji, što kao fudbaler, što kao trener.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter