0
Fudbal

FOTO: FK Partizan

ČEFERIN JE OBEĆAO DA ĆE DOĆI U BEOGRAD: Vučelić otkrio detalje druženja sa fudbalskim legendama – ‘Sa Figom su bile razne šale, nije za objavljivanje!’

Objavljeno: 19.02.22 u 13:52

U okviru 1/16 finala Lige konferencije snage su odmerili fudbaleri Sparte iz Praga i Partizana, i tom prilikom beogradski tim je slavio minimalnim rezultatom.

Malo je ko očekivao da će na tu utakmicu doći poznati fudbalski radnici, kao što su Aleksandar Čeferin koji je predsednik UEFA, potom Luis Figo, Zvonimir Boban i Zoran Laković, a više o tome pročitajte OVDE.

Dva dana nakon utakmice, predsednik crno-belih, Milorad Vučelić, otkrio je detalje razgovora sa samim vrhom UEFA.

– Bilo je, zaista, divno druženje. Razgovarao sam, pre svega, sa Čeferinom o ratu UEFA i odbrani fudbala od najavljivane Super lige. Sa Figom – razne šale, nije baš za objavljivanje – rekao je Vučelić za ‘Sportski žurnal’.

Prvi čovek Partiznana ističe da je Čeferin odlično upućen u sva dešavanja u Srbiji.

– Poznajem Čeferina od ranije, upoznali smo se prilikom jednog žreba u Ženevi… Odlično je, uz Lakovića, upućen u sva naša dešavanja. Pričali smo o problemima, da bi trebalo popraviti terene u Srbiji, to je rak-rana… I, privatne stvari. Čeferin je obećao da će da dođe u Beograd! Pozvao sam ga, naravno, rekao je da bi mu bilo drago – rekao je Vučelić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter