0
Evrokupovi

Sasa Zdjelar (L) Fudbal-UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2021/2022-Sparta Prag v Partizan Beograd, 17.02.2022. foto: Starsport.rs ©

MAESTRALNOM ASISTENCIJOM JE ZADIVIO EVROPU: Ogromna čast za vezistu Partizana – Zdjelar u idealnom timu LK! (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.22 u 12:23

Velika čast za fudbalera Partizana.

Ofigrane su prve utakmice 1/16 finala Lige konferencija, a utakmica koja je izazvala najviše pažnje u domaćoj javnosti jeste meč u Pragu, gde su se sastali fudbaleri Sparte i Partizana – 0:1.

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Partizana na toj utakmici bio je Saša Zdjelar, koji je preuzeo kapitensku traku od Lazara Markovića, kada je brzonogi fudbaler napustio teren.

Sjajni vezista je kod pobedonosnog gola za svoj tim maestralno proigrao Meniga, koji je u stilu najvećih majstora lobovao protivničkog golmana i tako svom timo obezbedio veoma bitnu pobedu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SofaScore (@sofascore_official)


I pored vrhunske asistencije, Zdjelar je imao još nekoliko sjajnih poteza, pa je sasvim zasluženo uvršten u idealan tim novoformiranog takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter