0
Košarka

Nikola Ivanovic Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘MORAMO DA VODIMO RAČUNA O SEBI’: Ivanović blista nakon pobede nad Radničkim, otkrio šta je njegov tim želeo pred jučerašnji meč!

Objavljeno: 18.02.22 u 13:51

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Radnički iz Kragujevca rezultatom 103:59 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća i tako se plasirali u narednu rundu takmičenja.

Crveno beli su čvrstom i odgovornom igrom od samog starta opravdali ulogu favorita i u reprizi prošlogodišnjeg četvrtfinala zalsuženo savladali ekipu kragujevačkog Radničkog koju predvodi nekadašnji centar crveno belih Raško Katić.

Najefikasniji je bio Nikola Ivanović sa 18 poena, Stefan Marković je postigao 16, Lazić i Holins po 11, a Dobrić i Kalinić po 10 poena.

Nakon meča, plej crveno-belih, Nikola Ivanović smatra da je njegova ekipa na terenu izgledala odlično.

Ono što smo želeli pred ovaj meč je da imamo dobar pristup, da odigramo na pravi način i da se pripremimo za ono što nas čeka. U subotu i nedelju igramo bek-tu-bek, što je situacija koja prilično retka i specifična. U Evroligi obično imamo dan između susreta. Naravno da je velika potrošnja, da moramo da vodimo računa o sebi – rekao je između ostalog Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter