0
Evrokupovi

Milos Jojic (R) Fudbal-UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2021/2022-Sparta Prag v Partizan Beograd, 17.02.2022. foto: Starsport.rs ©

‘LOPTA JE BEŽALA OD MENE’: Jojić se osvrnuo na zicer koji je Partizanu mogao da obezbedi mirniji san, krivo mu je što nije uspeo da duplira prednost!

Objavljeno: 18.02.22 u 18:25

Mogao je Jojić u jednom trenutku da udvostruči prednost Partizana…

Crno-bela ekspedicija vratila se u glavni grad Srbije sa ogromnom dozom zadovoljstva. Uspela je četa Aleksandra Stanojevića da ‘položi’ ispit u Pragu i jednom nogom već zakorači u osminu finala Lige konferencija, pošto je sinoć savladala Spartu minimalnim rezultatom 0:1.

Dan nakon vrlo naporne utakmice, u taboru ‘parnog valjka’ ostala je žal za još ubedljivijom pobedom, pošto je Miloš Jojić nekoliko minuta posle pogotka Partizana mogao da udvostruči prednost.

Talentovani Milovanović je ‘nanizao’ nekoliko odbrambenih igrača Sparte, sjajno proigrao Jojića koji se našao ‘oči u oči’ sa protivničkim golmanom, ali je šutirao pravo u njega.

Prekaljeni vezista je na sledeći način prokomentarisao taj zicer:

– Lopta je bežala od mene, jurio sam je i udario vrhom kopačke, ali ispostavilo se, na žalost, da nisam doneo dobru odluku jer je golman bio preblizu – kazao je Jojić za klupski sajt.

On se osvrnuo na sam meč.

– Znali smo i pre meča da odlično trče, da traže dubinu i vole duel igru. Ipak, mi smo dali gol, imali bolje prilike i zasluženo trijumfovali. Mogli smo da damo još koji pogodak, ali sada nema više vremena za razmišljanje, očekuju nas novi izazovi, sumira utiske Miloš Jojić.

Cela ekipa je odigrala maksimalno odgovorno, kao jedan.

– Timski duh nas je krasio kroz ceo meč i baš on je najbitniji faktor zbog koga je i došla pobeda. Bilo je mnogo borbe, žara i duela. Naravno, uvek može bolje, ali šta je-tu je.

Za manje od 72 časa očekuje vas nova utakmica, a potom revanš sa Spartom, kod kuće? Težak i zgusnut raspored!

– Idemo meč po meč, ali činjenica je da smo napravili sjajnu uvertiru. Očekuje nas izuzetno težak susret u nedelju, protiv Radničkog, koji nema šta da izgubi. Došao im je novi trener, pokušaće da ih trgne, ali verujem u našu pobedu. Ne razmišljamo mnogo o narednim utakmicama, samo nam je ova sada u glavi. Prespavali smo na Teleoptiku, usredsredili misli maksimalno na ono što nas čeka prekosutra, poručio je Jojić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter