0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘LJUTI SU ZBOG NJEGA’: Nova bura oko Vlahovićevog transfera!

Objavljeno: 18.02.22 u 19:25

Arsenal nije uspeo ove zime da dovede Dušana Vlahovića i zbog toga i dalje vlada nezadovoljstvo u Londonu.

Srpski napadač je u januarskom prelaznom roku prešao iz Fiorentine u Juventus za 81.6 miliona evra, a Arsenal je bio spreman da ponudi konkretnu ponudu.

Pablo Betankur, menadžer Lukasa Toreire otkriva da je odnos ‘viole’ i ‘tobdžija’ uzdrman, te da bi Viola rado zadržala njegovog klijenta, ali da su u Londonu ljuti što tamo nije došao Srbin.

Fiorentina je navodno pokušavala Dušana da ubedi da ode u Englesku, a ne omraženi im Juventus, ali on to nije želeo da prihvati. Takav epilog, umanjuje šanse Italijana da angažuju Toreiru na kraju sezone. Lukas je letos došao kao pozajmljeni igrač Arsenala na stadion ‘Artemio Franki’ i u narednom prelaznom roku bi koštao 15 miliona evra.

– Fiorentina hoće da ga otkupi. Toreira je veoma dobro igrao u Firenci i isti je igrač kakav je i bio – dinamičan i konzistentan. Međutim, u Arsenalu su ljuti jer su hteli Dušana Vlahovića, a on je otišao u Juventus. Fiorentina je htela da ga proda Arsenalu, ali su njegovi menadžeri birali Juventus umesto toga Na kraju, igrač ima poslednju reč, rekao je Betankur za urugvajski ‘Sport890’.

Zastupnik Toreire je istakao i da je njegov klijent srećan u Firenci gde je jedan od najboljih igrača i gde je na 22 utakmice postigao dva pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter