0
Košarka

Rasko Katic Sport, Kosarka, Basketball Serbian national team, Reprezentacija, Beograd Srbija, Srbija - Turkey Turska Belgrade, Serbia 17.8.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) © 2014 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com

‘GDE STE NAŠLI MENE RASPALOG OD 42 GODINE’: Novinari tražili izjavu od Raška Katića, iskusni centar im odgovorio na urnebesan način!

Objavljeno: 18.02.22 u 11:22

Interesantna izjava iskusnog centra…

Bez obzira što je uveliko zagazio u petu deceniju života, proslavljeni košarkaš Raško Katić i dalje želi da igra košarku, i to na ozbiljnom nivou.

Crvena zvezda je sinoć savladala Radnički iz Kragujevca u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, a maestralnu partiju pružio je upravo bivši centar tima sa Malog Kalemegdana. Katić je meč završio sa 17 poena, uz sedam skokova i pet asistencija.

Nakon utakmice, novinari su želeli da od njega uzmu izjavu, međutim 42-godišnji košarkaš im je odgovorio na urnebesan način.

Gde ste našli mene raspalog od 42 godine, uzmite nekog klinca – poručio je Katić.

Podsetimo, Zvezda će u polufinalu Kupa Radivoja Koraća igrati protiv boljeg iz duela Mega – Zlatibor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter