0
Evrokupovi

Sebastien Thill and Diony Lois Pablo Crvena Zvezda - Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠOK! BORUSIJA PONIŽENA U DORTMUNDU: Šerifova bajka se nastavlja! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.22 u 20:56

Podela plena na stadionu ‘Kamp Nou’!

U terminu od 18 časova i 45 minuta odigrane su četiri utakmice 1/16 finala Lige Evrope. Najveće iznenađenje viđeno je u Dortmundu!

Fudbaleri Borusije ugostili su Rendžers. Ekipa iz Škotske je šokirala nemačkog velikana i slavila sa ubedljivih 2:4. Gostujući sastav je imao i tri gola prednosti, ali Milioneri su ublažili poraz u finišu meča.

Igrao se 38. minut kada je sudija Turpan pokazao na belu tačku! Odgovornost je preuzeo desni bek Rendžersa, Džejms Tavarnije. Kapiten je bio precizan!

Gosti su samo tri minuta kasnije duplirali prednost! Kolumbijac, Alfredo Morelos, postigao je treći pogodak u Ligi Evrope ove sezone.

Šef stručnog štaba Borusije, Marko Roze, bio je svestan  da njegove izabranike očekuje težak zadatak u drugom poluvremenu.

Samo četiri minuta igre u nastavku bilo je dovoljno gostima da u potpunosti slome otpor Borusije. Mrežu ekipe iz Dortmunda ovog puta zatresao je iskusni Džon Lundstram!

Reprezentativac Engleske, Džud Belingem, vratio je nadu domaćinu pogotkom u 51. minutu. Delovalo je da se domaćin konsolidovao, alu usledio je pravi šok u 54. minutu. Dan-Aksel Zagadu je zatresao sopstvenu mrežu i povisio rezultat na 1:4.

Borusija nije imala šta da čeka i krenula je u ofanzivu! Domaćin je uspeo da ublaži poraz golom Rafaela Gereira u 82. minutu.

Nema sumnje da će Rendžers sada imati sjajnu priliku da na stadionu ‘Ajbroks‘ overi plasman u narednu fazu.

Nastavila se bajka moldavskog šampiona! Fudbaleri Šerifa savladali su Bragu! Utakmica na stadionu u Tiraspolju završena je rezultatom 2:0.

Domaćin je do prednosti stigao pogotkom Tila u 43. minutu. Član nacionalnog tima Luksemburga zatresao je mrežu portugalskog rivala udarcem sa bele tačke.

Konačan rezultat postavljen je u 83. minutu, kada se u strelce upisao brzonogi Adama Traore.

Barselona je na svom terenu remizirala sa Napolijem (1:1), dok je Betis sa 2:3 slavio u Sankt Peterburgu protiv Zenita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter