0
Fudbal

Srdjan Plavsic Richmond Boakye Crvena Zvezda - Sparta Prag 27.7.2017. Beograd, Srbija, Europa league, liga Evrope qualification match, kvalifikaciona utakmica 27. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘OTIŠAO JE NA KUKAVIČKI NAČIN’: Žestoka osuda na račun srpskog fudbalera, češka legenda isprozivala Srđana Plavšića!

Objavljeno: 17.02.22 u 19:22

Bivši češki fudbaler koji važi za legendu Viktorije iz Plzena, David Limberski, dotakao se slučaja Srđana Plavšića.

U jednom opširnom intervjuu, David je prokomentarisao potez srpskog fudbalera da iz Sparte iz Praga pređe u Slaviju iz Praga, i tako razbesni mnoge navijače.

Naravno da su tako nešto dočekali sa kopljima. Tako je sa svakim ko je otišao na kukavički način. Ja ne volim takav način ponašanja. Mislim da kada bi neko sada prešao iz Viktorije u Spartu ili Slaviju, navijači bi išli kod njega kući – rekao je Limberski.

Zanimljivo je i da je prosavljeni defanzivac takođe imao velike ispade u karijeri. Pre sedam godina on je vozio svoj Bentli u alkoholisanom stanju i pretila mu je kazna od tri godine zatvora koju je izbegao.

Nebrojeno puta je ulazio u sukob sa igračima Sparte iz Praga koju mrzi iz dna duše, iako je kratko nosio dres tog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter