0
Domaći fudbal

Stadium Stara Pazova Trening Centar ilustracija illustration Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Stara Pazova, 30.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NEVEROVATNO: Haos u Kragujevcu, Milosavljević napadnut na parkingu!

Objavljeno: 17.02.22 u 21:35

Poražavajuće scene!

Predsednik FS Šumadijskog okruga, Mikica Milosavljević, napadnut je na parkingu hotela uoči Skupštine FS Regiona zapadne Srbije. Priliko izlazska iz automobila, NN maskirano lice zadalo mu je udarac rukom i nogom. Napadač se obraćao Milosavljeviću uz pretnje.

Delegati Skupštine su srećom u tom trenutku počeli da pristižu na skup, pritrčali su i pomogli Milosavljeviću. Napadač je zatim pobegao.

Nedopustivo je i poražavajuće da čovek od 70 godina bude napadnut na ovakav način. Ovakva dešavanja dodatno skreću pažnju na haotično stanje u FSŠO.

– Još sam u šoku i razočaran događajem u Kragujevcu, povređen sam kao čovek. Nisam očekivao ovako nešto posle dugogodišnjeg rada u fudbalu, a drugi mandat sam na funkciji predsednika. Znam odakle vetar duva, ubeđen sam da je do napada došlo posle nekih glasanja i preglasavanja na sastancima Izvršnog odbora. Nadležni organi preuzeli su istragu, nadzorne kamere sve su snimile i očekujem da će napadači brzo biti uhvaćeni – istakao je Mikica Milosavljević u razgovoru za Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter