1
Domaći fudbal

Foto: Starsport

KONAČNO SE I ON OGLASIO: Ispovest Nikole Štulića dan nakon utakmice koja je izazvala ogroman haos – ‘Ne kajem se, opet bih uradio isto!’

Objavljeno: 17.02.22 u 16:52

Nekadašnji napadač Partizana osvrnuo se na jučerašnju utakmicu…

Uspela je Crvena zvezda da slavi nakon penal serije protiv Radničkog iz Niša i tako se plasira u četvrtfinale Kupa Srbije. ‘Rulet sa bele tačke’ obeležila je jedna nemila scena, u režiji Nikole Štulića, koji je nakon uspešno realizovanog penala stavio prst na usta, i tako pokušao da utiša domaće navijače.

Dan nakon utakmice, oglasio se mladi napadač, i u razgovoru za Telegraf otkrio kako se danas oseća.

– Osećam se dobro, drago mi je da sam dao gol, ali žao mi je što nismo prošli. Izdržali smo celu utakmicu, nismo primili gol, ali… – započeo je Nikola Štulić i potom dodao:

Odlučio sam kako ću da šutnem penal, kad mi je to uspelo, onda sam se tako i radovao. Ovo je moje radovanje i protiv svakog drugog kluba, opet bih isto uradio.

Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Radnicki Nis
Beograd, 16.02.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Otkrio je Štulić šta mu je rekao Dejan Stanković nakon penal serije.

– Rekao mi je da moram da mislim na sebe i da mi ne treba etiketa, čestitao mi je ‘panenku’ i rekao mi je da se čuvam.

Ne kaje se talentovani napadač zbog svoje proslave gola, koja je izazvala veliki haos na terenu.

Ne kajem se naravno, jedino ostaje žal što nismo prošli, jer smo se kao ekipa disciplinovano i lavovski borili celu utakmicu – zaključio je Štulić.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter