0
Domaći fudbal

Queensy Menig (C) Fudbal-UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2021/2022-Sparta Prag v Partizan Beograd, 17.02.2022. foto: Starsport.rs ©

HEROJ CRNO-BELIH: ‘Postiigao sam gol, ali je bitnije da smo trijumfovali!’

Objavljeno: 17.02.22 u 23:53

Sjajan rezultat pred revanš u Beogradu!

Veliki podvig napravili su fudbaleri Partizana! Crno-beli su rezultatom 0:1 savladali Spartu u Pragu, u okviru prve utakmice nokaut faze Lige konferencija. Domaći sastav je bio bolji rival tokom prvih 45 minuta igre, ali nije uspeo da iskoristi svoje šanse. Veći deo nastavka protekao je u igri bez šansi, a onda je usledio fantastičan pogodak Kvinsija Meniga koji je rešio pitanje pobednika.

Holanđanin se oglasio po završetku meča.

-Srećan sam, ostvarili smo pobedu što je najvažnije. Postiigao sam gol ali je bitnije da smo trijumfovali i tako napravili veliki korak ka narednoj rundi. Svaki gol je važan, srećan sam kada postignem pogodak ili asistiram, ali mi je posebno bitno da ostvarimo timski uspeh – istakao je Menig.

Asistent kod gola, Saša Zdjelar, nije uspeo da sakrije zadovoljstvo.

Sparta je fizički dominantna i moćna ekipa. Pre četiri godine smo igrali protiv sličnog rivala i znali da nas očekuje fizički zahtevna borba. Da smo postigli drugi gol utisak bi bio još bolji, ali čekamo duel pred našim navijačima sa željom da u njemu overimo prolaz dalje. Ova pobeda je dobra uvertira, ali nas očekuje revanš i jako težak period za koji moramo da se spremimo – zaključio je Zdjelar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter