0
Evrokupovi

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Partizan from leftGoran Zakaric Djordje Ivanovic Marko Jankovic Nemanja Miletic Milan Smiljanic look dejected Beograd, 30.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

CRNO-BELI ĆE IMATI OGROMNU PODRŠKU: Bivši asovi Partizana večeras će biti uz ‘parni valjak’ – u Tel Avivu će se pomno pratiti utakmica!

Objavljeno: 17.02.22 u 14:23

Večeras od 21 čas fudbaleri Partizana nastavljaju svoju ‘bitku’ u Evropi.

U okviru 1/16 finala Lige konferencija, četa Aleksandra Stanojevića sastaće se sa Spartom iz Praga. Prvi meč se igra večeras u Češkoj, dok je revanš za sedam dana u glavnom gradu Srbije.

Ovaj susret pomno će se pratiti i u Tel Avivu, pošto tamo igra nekadašnji fudbaler Partizana Marko Janković.

– U Tel Avivu mi je super, klub je odličan, a u ovom gradu je i bivši igrač Partizana Đorđe Jovanović koji nastupa za Makabi, dok je trener tog kluba Mladen Krstajić, tako da ima nas koji ćemo navijati večeras – izjavio je Janković za TV Arena sport.

Ne zaboravlja Janković 2018. godinu, kada je Partizan u Ligi Evrope bio eliminisan od strane Viktorije Plzenj.

– Sećam se tih mečeva protiv Plzena. Bili smo zadovoljni žrebom jer smo bili uvreni da možemo da igramo protiv njih, što se na kraju i pokazalo kao tačno, pogotovo u Beogradu gde smo imali pregršt prilika za postizanje gola, a rezultat je na kraju bio svega 1:1. U Češkoj smo prvi gol primili u 67. minutu, a drugi u sudijskoj nadoknadi kad smo već svi krenuli napred. E, to su vam Česi, koriste svaku situaciju da vas kazne i zato je potrebno biti koncentrisan – upozorava Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter