0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

ATLANTA IZGLEDA IMA NOVOG LIDERA: Bogdanović više nije solidan, sada je sjajan! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.22 u 09:00

Srpski košarkaš igra u sjajnoj formi poslednjih par utakmica

Košarkaši Atlante su na Floridi lako savladali ekipu Orlanda, rezultatom 109:130, i tako upisali drugu vezanu pobedu. Hoksi su pitanje pobednika rešili u ranoj fazi meča, nakon prve deonice su imali 12 poena razlike, da bi se do poluvremena ta prednost samo povećavala. U drugom delu igre gosti nisu imali poteškoća, a imali su i sjajan šut od 55 procenata za tri, te su lako slavili.

Najbolji u redovima pobedničke ekipe bio je Bogdan Bogdanović. Srpski košarkaš je ubacio 23 poena, uz sjajan šut iz polja koji je iznosio 9/13, uhvatio skok, podelio 6 asistencija i ukrao 2 lopte za svega 25 minuta na terenu. Ovim je potvrdio sjajnu formu u kojoj se nalazi, nakon rekorda sezone koji je zabeležio u prošlom kolu.

Bogdana su pratili Tre Jang sa 22 poena i 6 asistencija i Kevin Huerter koji je dodao 15 poena. Kod domaćina najbolji je bio Kol Entoni sa 23 poena, 7 skokova i 5 asistencija, Džejlen Sags je upisao19, a Franc Vagner je imao 12 poena.

Atlanta je sada 10. na istoku sa 28 pobeda i 30 poraza, tako drži poslednju poziciju koja vodi u plej-in, dok je Orlando poslednji u istoj konferenciji sa 13 pobeda i čak 47 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter