0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SUDIJSKI EKSPERT POTVRDIO: Bio je faul pre gola Zvezde, sudija je pogrešio! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.22 u 08:22

VAR u tim momentima nije radio!

Sudijski ekspert Zdravko Jokić bio je gost TV Arena tokom analize sudijskih odluka u ovom kolu. On kaže da je Čukarički oštećen, jer je pre vodećeg gola Zvezde bio prekršaj u korist tima sa Banovog brda.

‘Pre vodećeg gola Crvene zvezde postojala su dva prekršaja. Prvo igrača Čukaričkog nad fudbalerom Zvezde, a potom i fudbalera Zvezde nad igračem Čukaričkog. Gol koji je postigla Zvezda sudija je trebalo da poništi. Minaković je bio okrenut na drugu stranu terena… Ovo je greška kompletnog sudijskog tima, svi su zakazali. Da je radio VAR sistem gol bi bio poništen.’ – rekao je Jokić i potom nastavio da analizira suđenje novosadskog internacionalca Nenada Minakovića.

‘Srđan Mijailović zaslužio je žuti karton za prekršaj nad Kangom. Sudija je doneo pogrešnu odluku da ga ne kazni za taj start žutim kartonom.’ – zaključio je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter