0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Atleti

SIMEONE SE SADA VEĆ OZBILJNO BRUKA: Novi poraz u Madridu, ovaj put od ubedljivo najgore ekipe u prvenstvu! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.22 u 21:19

Atletiko Madrid doživeo novi krah u šampionatu

Nastavlja se serija jako loših igara izabranika Čola Simeonea. Najpre su jedva izvukli bodove protiv Valensije, koja se i sama izuzetno muči ove sezone, sa dva gola u nadoknadi vremena, zatim su razbijeni u Kataloniji odakle su kući otišli sa četiri gola u mreži, nakon toga su pobedili Hetafe gde su obe ekipe mogle primiti minimum sedam golova, a sada su i poniženi na Vandi Metropolitano od fenjeraša Levantea, minimalnim rezultatom.

FOTO: Twitter/@Atleti

Nije uradio Atletiko gotovo ništa na današnjoj utakmici. Prvo poluvreme je bila uspavanka, da bi na početku drugog Gonsalo Melero doveo goste u vođstvo. Nešto je konkretniji bio domaćin kako se kraj utakmice bližio kraju, VAR im je najpre poništio penal, a potom i gol. Najbolji podatak o nemoći kluba iz Madrida govori da su samo jednom šutnuli u okvir gola poslednje ekipe u prvenstvu.

Naredne nedelje Jorgandžije očekuje meč sa Mančester Junajtedom, koji se takođe muči, ali deluje da ako Simeone nešto ne sredi u ekspresnom roku, Ronaldo i kompanija neće imati previše težak posao sa timom iz prestonice Španije. Atletiko je sada peti na tabeli, a ukoliko Sosjedad pobedi svoju zaostalu utakmicu, Madriđani gube i mesto koje vodi u Ligu Evrope, dok je Levante i dalje ubedljivo poslednji sa samo 14 bodova u 24 odigrana kola.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter