0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK OTVORENO: ‘Moj sin je navijao za Rafu, slavio je sa podignutom pesnicom!’

Objavljeno: 16.02.22 u 10:21

Tako to izgleda kad čovek nema komplekse!

Novak Đoković početkom ove godine bio je tema broj jedan u svetu sporta.. Njemu nije dozvoljeno da nastupi na Australijan openu, a da stvari budu ‘gore’ po njega i njegove navijače, titulu je osvojio Rafael Nadal koji je tako postao rekorder. Ipak, u kući Đokovića bilo je onih koji su navijali za španskog tenisera.

‘Nije mi bilo lako da gledam finale Australijan opena. Bio sam neutralan, nisam hteo da navijam ni za koga jer sam očajnički želeo da sam tamo ja. Opet, moja porodica je bila uključena, dok je moja supruga navijala za Danila, a moj sin za Rafu, skakao je okolo posle svakog poena koji je on dobio, oponašajući ga kako se raduje sa podignutom pesnicom.’ – rekao je Đoković i potom otkrio šta ga je Stefan pitao:

‘Pre nekoliko dana Stefan me je pitao da li znam na kom turniru ćemo Rafa i ja igrati zajedno. Rekao sam mu da se nadam da će to biti uskoro i on mi je rekao da bi voleo da se fotografiše sa Rafom. Siguran sam da ćemo uspeti da sredimo to!’ – zaključio je Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter