0
Košarka

(190912) -- DONGGUAN, Sept. 12, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts during the classification games 5-8 between the United States and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Dongguan, south China's Guangdong Province, Sept. 12, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

NBA LEGENDA O JOKIĆU: ‘Ne može da bude MVP neko ko ne igra dobro’

Objavljeno: 16.02.22 u 12:50

Zanimljiva izjava.

Čarls Barkli, legenda NBA, veoma poštuje ono što na terenu radi centar Denver Nagetsa Nikola Jokić. Barkli je prilikom poslednjeg javnog nastupa i razgovora sa novinarima istakao da nije jasno mnogo toga vezano za publiku u Denveru.

– Čoveče, vi u Denveru ste tako skloni kukanju. Vaš trener Majkl Meloun je ranije u jednom intervjuu rekao baš to, rekao je u razgovoru sa novinarima iz Denvera, a onda je nastavio o Nikoli:

– Momak je osvojio MVP titulu. Kažete zašto Jokić ne dobija poštovanje? Kako, dođavola, osvojite MVP priznanje i onda kažete kako ne dobijate poštovanje? Pre svega, on je sjajan igrač, ali ne razumem zašto svi vi kukate u Denveru. Momak je osvojio MVP, jasno je da onda ljudi misle da je pakao od igrača. Ne daje se titula MVP ukoliko neko ne igra kako treba, istakao je Barkli.

Nekadašnji as smatra da i od pozicije Denvera na kraju, zavisi da li će Nikola odbraniti MVP zvanje.

– Problem sa Nagetsima što o njima ne možemo da sudimo pre povratka Džamala Mareja. Sada nisu u krugu kandidata za šampionski prsten. Memfis igra bolje od njih. Ne znači da ne poštujem Jokića, ali ako već pričamo o MVP, ako ste glasali i hoćete da budete fer, ako biste morali da birate između Jokića sada o Dža Moranta… Čekaj sekund… Ovo što Memfis sada radi je značajnije, poručio je Barkli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter