0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

MIJATOVIĆ O STANJU U REALU: ‘Razočaran sam i vrlo zabrinut!’

Objavljeno: 16.02.22 u 13:36

Nekadašnji fudbaler, a kasnije i funkcioner kraljevskog kluba, teško je podneo poraz od Pari Sen Žermena.

‘Sveci’ su slavili trijumf rezultatom 1:0 golom Kilijana Mbapea u 94. minutu, a Predrag Mijatović je u izjavi za ‘As’ rekao da je razočaran činjenicom da kraljevski klub nije nijednom šutnuo u okvir gola protivnika.

– Imao sam dobar osećaj uoči utakmice, mislio sam da će Real da se vrati svom stilu u velikoj utakmici. Nakon onoga što sam video, sav moj optimizam je srušen. Real me je razočarao u svakom pogledu. Jako sam zabrinut. Ako u 90 minuta, s ovakvim sastavom, niste sposobni da šutirate jednom u okvir gola, onda morate da se zamislite, rekao je Mijatović za pomenuti list, pa dodao:

– Svaka ekipa može da ima lošu noć ili nekoliko minuta kada joj ne ide dobro. Ali devedeset… Ni u jednom trenutku nisam imao osećaj da Real može išta osim da izgubi utakmicu. Anćeloti će biti jako zabrinut pred revanš, ali ne može da bude gore od ovoga. Nadam se da će Real igrati bolje u revanšu i ostaviti bolji utisak. Jer sinoć je ostavio utisak drugorazredne ekipe, poručio je Mijatović.

Revanš između Real Madrida i Pari Sen Žermena igra se na stadionu ‘Santjago Bernabeu’ igra se 9. marta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter