0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@LFC

LIVERPUL JE PREJAK ZA INTER: Redsi su već sve rešili, Inter nokautiran na Meaci!

Objavljeno: 16.02.22 u 23:03

Fudbaleri Liverpula srušili rivala iz Milana

U prvom duelu u dvomeču ekipa iz Engleske i Italije u Ligi šampiona bilo je borbeno, bilo je ujednačeno, bilo je tvrdo, ipak, Liverpul je i dalje preozbiljan protivnik za Inter, te su ih savladali u gostima rezultatom 0:2. Ekipe su se smenjivale sa inicijativama, Liverpul je imao više od igre u prvom delu, dok su u drugom poluvremenu sve do primljenih golova, Neroazuri diktirali tempo i više se pitali.

Ipak Klopov Liverpul je već prekaljena ekipa, pa je tako već sada iskusni Andru Robertson najpre iznudio korner a potom i sjajno na prvoj stativi pronašao Roberta Firmina, koji je doneo prednost Redsima u 75. minutu. Osam minuta kasnije, Muhamed Salah natrčava na loptu na oko 11 metara od gola i tako matira Handanovića za konačnih 0:2.

Biće definitivno teško Interu da se vrati iz rezultatskog deficita i učini veliko iznenađenje na Enfildu protiv ovako jakog Liverpula. Drugi meč se igra osmog marta u Liverpulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter