0
Košarka

Nikola Jokic Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

BARKLI OTVORENO O JOKIĆU: ‘Ne može da bude MVP neko ko ne igra kako treba!’

Objavljeno: 16.02.22 u 10:51

Iskren je bio legendarni košarkaš!

Čarls Barkli razgovarao je sa medijima iz Denvera.. Upitan je da prokomentariše činjenicu da Jokić nema adekvatno poštovanje od strane tamošnjih medija i javnosti generalno, na to je Barkli odgovorio:

‘Čoveče, vi u Denveru ste tako skloni kukanju. Vaš trener Majkl Meloun je ranije u jednom intervjuu rekao baš to.’ – rekao je i potom dodao:

‘Momak je osvojio MVP titulu. Kažete zašto Jokić ne dobija poštovanje? Kako, dođavola, osvojite MVP priznanje i onda kažete kako ne dobijate poštovanje? Pre svega, on je sjajan igrač, ali ne razumem zašto svi vi kukate u Denveru. Momak je osvojio MVP, jasno je da onda ljudi misle da je pakao od igrača. Ne daje se titula MVP ukoliko neko ne igra kako treba.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter