0
ATP

FOTO: Twitter/@sthlm_open

APSOLUTNI POTEZ GODINE: Amerikanac zapalio turnir, ovo se zaista retko viđa! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.22 u 22:45

Neverovatan potez viđen u Delrej Biču

U duelu između Tomija Pola i Denisa Istomina, osim rutinske pobede momka rođenog u Grinvilu, viđen je i sjajan potez Amerikanca na početku drugog seta. Pol je u ovom meču lagano savladao rivala iz Uzbekistana 2:0 po setovima (6:2, 6:0) za svega 64 minuta igre.

Meč je počeo Tomi silovito, uzeo je prva četiri gema i mirno priveo prvi set kraju. Drugi je bio još jednosmerniji, a u trećem gemu drugog seta je viđen sjajan potez Amerikanca. Naime kada je Istomin nakon sjajnog servisa imao zicer na mreži, na njemu je bilo samo da završi poen, ali je Pol sjajnim udarcem iza leđa podigao sve na noge, uzeo gem, a potom i set bez većeg otpora Denisa. Takođe je viđen prekid usled kiše nakon četvrtog gema u drugom setu.

Tomi Pol je 41. igrač sveta, a u četvrtfinalu Delrej Biča sastaće se sa kvalifikantom, Stefanom Kozlovom, 151. igračem na ATP listi. Turnir na istoku Floride ove sezone nije preterano jak, prvi nosilac je Kameron Nori, a prošlogodišnji šampion je poljski teniser Hubert Hurkač.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter