0
Evroliga

Kosarka Euroleague season 2019/2020 Crvena Zvezda v Anadaolu Efes Shane Larkin Beograd, 31.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Evropski šampion stiže u Madrid! (FOTO)

Objavljeno: 15.02.22 u 21:50

Pablo Laso gradi strašan tim!

Prema pisanju španskih medija, Real Madrid se nalazi na korak od dovođenja velikog pojačanja. Jedan od najboljih ervoligaških igrača, Šejn Larkin, blizu je dogovora sa kraljevskim klubom. As Anadolu Efesa bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje Evrolige prethodne godine. Larkinu ugovor sa ekipom iz Turske ističe na leto.

Ugovor još uvek nije potpisan, a glavni razlog je Baskonija. Larkinov bivši klub je pri njegovom odlasku iz Španije, 2017. godine, insistirao na pravu preče kupovine. Ipak, Baskonija sada nije u dobroj finansijskoj situaciji i gotovo sigurno će prihvatiti ponudu Reala.

Reprezentativac Turske je tokom karijere nastupao za Dalas Maverikse, Njujork Nikse, Bruklin Netse, Baskoniju i Boston. Ove sezone u Evroligi prosečno beleži 14,8 poena i 5,3 asistencije po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter