0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@ACSparta_CZ

SPARTI ODBIJEN POSLEDNJI ZAHTEV: Partizan kao u pozorištu, ništa od pakla u Pragu!

Objavljeno: 15.02.22 u 10:50

Paradoksalna situacija nam dolazi iz Češke

Uprava Sparte tražila je od državnih organa da im dozvole da puste u prodaju više od propisanog broja ulaznica za duel eliminacione faze Lige konferencija sa Partizanom, ali su odbijeni. Po pravilima koje su na snazi u Češkoj, na utakmici ne sme biti više od 1.000 gledalaca. Tako je bilo i prošla dva kola u šampionatu te zemlje.

Ipak ono što je vrhunac paradoksa jeste da od vikenda pred nama kreće nova uredba, pola kapaciteta stadiona može biti pušteno u prodaju. Što znači da jedan od najbitnijih mečeva u poslednjih par godina Sparta mora igrati pred gotovo praznim tribinama, a već za dva dana bi moglo biti blizu 10.000 navijača na tribinama na Đenerali Areni, tačnije popularnoj Letni

Najpre su se navijači Partizana ljutili što je ovakvo pravilo na snazi u Češkoj, jer nije dozvoljeno gostujućim navijačima da prisustvuju, ali sada kada neće biti ni pritiska od domaće publike, utakmica će biti igrana u pozorišnoj atmosferi, verovatno su Grobari zadovoljni odlukom vlasti u toj državi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter